Харчування
Як організоване харчування у Кролевецькій гімназії №1
Щоб діти вчасно отримували якісне харчування в гімназії:
- визначено в закладі освіти відповідального за харчування;
- складено примірне чотиритижневе сезонне меню та складається щоденне меню-розклад;
- погоджено меню в територіальному підрозділі Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, якщо воно складене самостійно;
- організувано бракераж (якісне оцінювання продуктів), а також постійний внутрішній контроль якості;
- складено переліки учнів, які отримують платне й безкоштовне харчування, а також тих, яким потрібне дієтичне харчування;
- усі учні мають доступ до питної води;
- одноразове харчування за графіком, затвердженим директором;
- організоване монопрофільне меню (учні споживають комплекс страв відповідно до меню дня);
- відділом освіти Кролевецької міської ради організувано закупівлю продуктів;
- маємо в штаті працівників, які повноцінно забезпечать усі процеси організації харчування;
- ведеться вся необхідна документація.
Вся робота працівників закладу спрямована на забезпечення якісної, корисної, смачної, збалансованої та різноманітної їжі, яка смакує кожній дитині.